Interesseret i vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig her

Vandingsbakker i zink

Zinkbakker til blomster og planter

Hos W.E.T. By Pot Olé ApS forhandler vi et bredt sortiment af vandingsbakker i zink og zinkbakker til blomsterudplantning. 

Vi forhandler udelukkende vores produkter engros til for eksempel supermarkeder, havecentre, planteskoler og blomsterbutikker.

Vi har kunder fordelt over hele landet, herunder både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. 

W.E.T. vandingsbakker – Watering Easy Trays

Med vores W.E.T. vandingsbakker kan du droppe de traditionelle plastikbakker og gøre opbevaringen af dine blomster og planter både flottere og nemmere at vande. Det er både hurtigere, billigere og mere miljøvenligt.

Spar på vandet, minimer tidsforbruget og få færre visne planter

Vi har udviklet et unikt succesprodukt, der oprindeligt er udviklet til CC containere, europaller og lignende. Ved brug af vores vandingsbakker kan du opnå:

  • En reduktion af dit vandforbrug på 90 %
  • En reduktion af dit tidsforbrug på 90 %
  • 25 % færre visne planter.

Vi har et bredt sortiment af bakker i varmgalvaniseret zink

Efter vandingsbakkernes store succes har vi valgt at udvide vores sortiment med flere rustfri, praktiske og flotte zinkbakker. De gør det både billigere, hurtigere og nemmere at vande planterne, uanset om der er få planter eller mange kvadratmeter med planter.

Vælg mellem forskellige farver, former og størrelser

Vi tilbyder både zinkbakker i sort og sølv, ligesom de kan fås med både høj og lav kant samt i mange forskellige former. Vælg for eksempel mellem kvadratiske, trekantede eller ovale bakker.

De charmerende bakker i zink kan både bruges indendørs og udendørs, hvor de vil sætte prikken over i’et på enhver blomsterudstilling samt gøre blomsterne nemme at vande.

Du er velkommen til at rette henvendelse til os via vores kontaktformular, hvis du har en prisforespørgsel på vores produkter.

Følg os på sociale medier

På Instagram og LinkedIn kan du bl.a. læse vores seneste nyheder, følge med i vores projekter og få spændende indblik i vores hverdag.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

W.E.T. BY POT OLÉ ApS

Strandmøllevej 154, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

CVR: 32466052

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 40 17 33 58

E-mail: pot-ole@hansen.mail.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Alle dage: 08.00 - 18.00

Mails besvares alle dage.