Interesseret i vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig her

Italiensk inspirerede krukker til haven eller butikken

Engrossalg af store og små krukker

Hos W.E.T. By Pot Olé forhandler vi sydeuropæisk inspirerede krukker og potter. Vi sælger vores produkter engros til blandt andet supermarkeder, blomsterbutikker, planteskoler og flere andre typer erhvervskunder.

Vi sælger til virksomheder i hele landet, herunder både i Jylland, på Sjælland og på Fyn, men mange af vores krukker, som er italiensk, fransk og græsk inspirerede, forhandles også til kunder i Norden og i det meste af Europa. 

Indendørs og udendørs krukker

Vi forhandler terracotta-krukker, der er italiensk og fransk inspirerede, til både indendørs og udendørs brug.

Krukkerne er frostsikre, så du undgår frostskader.

Vælg mellem mange forskellige størrelser og former

Vores italiensk og fransk inspirerede krukker findes i mange forskellige størrelser og former. Det giver dig mulighed for at få krukker, der passer til ethvert behov og ethvert formål. Derudover passer de til alle typer blomster og alle farver

Vores italiensk, fransk og græsk inspirerede krukker er en tidløs klassiker

Vores krukker er en tidløs klassiker, der aldrig vil gå af mode. Krukkerne har et romantisk, rustikt og naturligt look, som passer ind i alle omgivelser.

Derudover er alle krukkerne hånddrejede, unikke og antikke. De vil således pynte, uanset om de skal bruges udenfor i haven, indenfor i hjemmet eller butikken eller et helt fjerde sted.

Kontakt os for yderligere information om vores sortiment og priser

Du er velkommen til at rette henvendelse til os ved at udfylde vores kontaktformular. Har du en prisforespørgsel, eller ønsker du at indhente yderligere information omkring vores sortiment af de smukke italiensk inspirerede krukker, besvarer vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vi tilbyder engrossalg af vores populære krukker til for eksempel supermarkeder, planteskoler, blomsterbutikker og lignende.

Følg os på sociale medier

På Instagram og LinkedIn kan du bl.a. læse vores seneste nyheder, følge med i vores projekter og få spændende indblik i vores hverdag.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

W.E.T. BY POT OLÉ ApS

Strandmøllevej 154, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

CVR: 32466052

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 40 17 33 58

E-mail: pot-ole@hansen.mail.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Alle dage: 08.00 - 18.00

Mails besvares alle dage.