Interesseret i vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig her

Plantebakker til salg engros

Salg af plantebakker i zink

Hos W.E.T. By Pot Olé ApS forhandler vi et bredt sortiment af plantebakker i zink til mange forskellige formål. Vores kunder er typisk blomsterbutikker, supermarkeder, planteskoler og havecentre. De er blandt andet på Fyn, Sjælland eller i Jylland – vi forhandler vores produkter til erhvervskunder i hele landet og resten af Skandinavien og Europa.

Vi har plantebakker i mange forskellige størrelser, former og farver

Vores plantebakker er fremstillet af zink og er yderst charmerende, men også meget praktiske. De kan bruges til mange forskellige blomsterdekorationer, da de kommer i flere forskellige størrelser og farver. De kan for eksempel både fås i den traditionelle zinkfarve sølv samt i sort. Derudover kommer de også både med høj kant og lav kant.

Vores sortiment af plantebakker dækker desuden over bakker i forskellige former. Du kan for eksempel vælge mellem følgende former:

  • Rektangulær
  • Kvadratisk
  • ​Trekantet
  • ​Halvcirkel
  • ​Rund
  • ​Oval.

Gør din blomsterudstilling flot og nem at vande

Vores plantebakker i zink er meget holdbare og miljøvenlig, og de kan både anvendes indendørs og udendørs. Uanset hvor de skal bruges henne, så kan du være sikker på, at de gør enhver butiks blomsterudstilling både flot og præsentabel samt nem at vande. 

Du kan finde en oversigt over vores sortiment ved at klikke her

Vi har solgt krukker, potter og bakker siden 1986

W.E.T. By Pot Olé ApS er en familievirksomhed, der igennem de sidste fire årtier har solgt udendørs krukker og potter samt vandingsbakker og plantebakker til kunder i hele Norden og størstedelen af Europa. Alle vores produkter er i højeste kvalitet.

Kontakt os med din prisforespørgsel

Du er velkommen til at henvende dig til os, hvis du har en prisforespørgsel på vores plantebakker i zink eller på vores øvrige produkter. 

Følg os på sociale medier

På Instagram og LinkedIn kan du bl.a. læse vores seneste nyheder, følge med i vores projekter og få spændende indblik i vores hverdag.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

W.E.T. BY POT OLÉ ApS

Strandmøllevej 154, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

CVR: 32466052

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 40 17 33 58

E-mail: pot-ole@hansen.mail.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Alle dage: 08.00 - 18.00

Mails besvares alle dage.