left

                                    W.E.T. Covers

Andre designs

Balcony garden

En have på altanen. Andre designs af W.E.T gør det muligt at udstille og have en masse planter, krydderurter og blomster på meget få kvadratmeter. Ideen bag disse modeller opstod da interessen inden for planter voksede. Dog, var pladsen ikke altid til det i de små butikker og hos de private brugere med mindre haver og altaner.

Balcony Garden, er både til virksomheder som ønsker en lille fin udstilling op af en mur eller væg, men også tænkt til den private bruger, som ønsker mere plads til at dyrke planter, krydderurter m.m. på sin altan.

Den kan bruges til, at have potter med planter, blomster eller krydderurter stående på dens 5 hylder. Den kan også bruges til, at så frø og stiklinger i dens hylder med “Seed Pots”. Dens høje kvalitet, flotte design og robusthed, gør det muligt, at have den stående på altanen eller i haven året rundt og kan bruges år efter år. Når vejret bliver for kold, kan vandingsbakkerne på hylderne tage af og sættes ind i vindueskarmen og stativet kan derefter foldes sammen og lægges væk indtil foråret kommer.

Med stativet hører 5 vandingsbakker med. To tomme bakker, to bakker med 6 spande og en bakke med 30 “Seed Pots”.​​

151 cm x 63 cm x 19 cm

Vægt 12 kg

1.179,40 kr / €157,60

Karrusellen på hjul​

Et stativ med 5 niveauer af vandingsbakker. Mulighed for justering af hylderne.


Passer til vores std. 4 vandingsbakke med 10 bakker i alt. Designet til f.eks. en standard plastic bakke eller 20 miniplanter.

3.3990,00 kr / € 535,00​

​W.E.T. BY POT OLÉ ApS

Strandmøllevej 154

4300 Holbæk

​Telefon: 40 17 33 58

E-mail: pot-ole@hansen.mail.dk
CVR: 32466052​​

instagram     linkedin