Interesseret i vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig her

Historien bag Pot Olé​

80'erne​

Ideen blomstrede i USA​

​Det var efter endt udenlandsophold i USA, at Ole Juul Hansen såede de første tanker om potter og krukker. 

Det var tætte venners store glæde ved blomster, som smittede af på den unge Ole Juul. 10 år efter hjemkomsten blev drømmen til virkelighed. 

Langt fra store USA i en lille provinsby på Sjælland, nærmere bestemt Holbæk, blev den 1. september 1985 Ole Juul Hansens første arbejdsdag i firmaet ”OJ marketing”.

Sverige var firmaets hjemmebane

​Selvom firmaets base var i hjertet af Holbæk, så havde Ole Juul utallige salgsture rundt i Norden samt deltagelse i mange årlige messer. 

Her udmærkede Sverige sig særligt og har siden været det største marked.

90'erne​

Nyt firmanavn - samme indhold

​Med selvsamme mand i spidsen skiftede firmaet navn fra ”OJ-marketing” til ”Pot Olé Aps”. Pot Olé Aps har hængt ved og Ole Juul, som siden er bedst kendt som Pot Ole. Et utroligt navn, som er et image og reklame i sig selv. 

Et kendetegn for firmaet er varernes kvalitet. Ole Juul har været bevidst om det høje kvalitet på hans produkter hele vejen.

Når kirkeklokkerne ringer, og storken lander

​Ole Juul Hansen blev i 1993 gift med Tine Hansen. Tine Hansen er ligeledes på kontoret i 15 år, hvor hun bestyrer firmaets bogholderi og regnskab. 

Ægteparret har sammen to døtre. De blev forældre i 1992 og i 1995.

Det første lokale firma som importerede fra udlandet

Ole Juul fik, mens drømmen om at blive selvstændig kun havde taget de første stik, allerede kontakt til det franske krukkefirma GRANDON. 

Derfra rullede udenlandskontakterne. Han havde 14 årlige messer i Skandinavien som de største mål. 

Derudover rejser han en del i den øvrige verden for at købe nye varer hos de syv leverandører i Frankrig, Spanien, Grækenland, Polen og Vietnam. Senere hen kom Indien og Østen i spil.

Med en ekstraordinær fornemmelse for fremtidens trends

Ole Juul Hansen har altid været kendt for at være et skridt foran – han opsnusede tendensen, som var på vej. 

Han var helt med på tidens trends, og når han samtidig havde en sans for salg og marketing, så befandt han sig godt i rollen som direktør i eget firma.

00'erne​

W.E.T. Watering Easy Trays

Pot Olé har nu i 35 år solgt krukker. Firmaet produktudvikler og udvider sortimentet i midten af 00érne. Krukkerne er stadig basen, men Ole Juul Hansen udvikler W.E.T, "Watering easy trays" – vandingsbakker til planter og blomster. Dette skal vise sig at være en god succes for firmaet og har sidenhen forsynet utallige havecentre, planteskoler og supermarkeder med en nem, flot og miljøvenlig opbevaring og vanding af planter og blomster.

Generationsskifte

Hen over en årrække er frøene sået til, at Oles døtre kan overtage hans livsværk. I maj 2021 blev det pludselig en realitet.

Helena Juul Hansen er meget bevidst om det gode netværk samt den stabile kundekreds, der er opbygget gennem mange år i det meste af Europa. Et samarbejde, som hun har ambitioner om at fortsætte. 

Billede:

Helena Juul, Direktør.
​Handelspladsen oktober 2021.​

I 2022 er det gået stærkt for Pot Olé og der var derfor brug for flere hænder. I 2023 ansatte Helena derfor sin første medarbejder, Karoline.


Karoline har 10 års erfaring indenfor kundepleje, salg og service. Derfor er Pot Olé glade for at have hende som salg- og markedsføringansvarlig.
Karoline elsker den tætte og personlige kontakt med kunderne. Hun har allerede været med på mange messer i Danmark, Sverige og Norge, samt hyggelige besøg hos nye og velkendte kunder.

Følg os på sociale medier

På Instagram og LinkedIn kan du bl.a. læse vores seneste nyheder, følge med i vores projekter og få spændende indblik i vores hverdag.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

W.E.T. BY POT OLÉ ApS

Strandmøllevej 154, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

CVR: 32466052

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 40 17 33 58

E-mail: pot-ole@hansen.mail.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Alle dage: 08.00 - 18.00

Mails besvares alle dage.