Interesseret i vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig her

​Store terracotta-krukker forhandles

Engrossalg af frostsikre krukker

Hos W.E.T. By Pot Olé tilbyder vi engrossalg af store terracotta-krukker til mange forskellige typer virksomheder. Det kan for eksempel være til blomsterbutikker, supermarkeder, planteskoler og lignende.

Vores store og frostsikre krukker er et populært valg. Derfor forhandler vi både til kunder i hele Norden og i det meste af Europa. Vi forhandler selvfølgelig også vores blomsterkrukker til kunder i Jylland, på Sjælland, på Fyn og i resten af landet. 

Terracotta-krukker til indendørs og udendørs brug

Vores store terracotta-krukker er frostsikre, hvilket betyder, at de kan anvendes både indendørs og udendørs uden risiko for frostskader. De er alle sammen håndlavede, hvilket gør dem både antikke og helt unikke.

Vælg mellem et bredt udvalg af krukker

Vi har et stort udvalg af de populære franskinspirerede og vietnamesiske terracotta-krukker. De har et naturligt, romantisk og rustikt look, som gør dem yderst velegnede i enhver sammenhæng. Samtidig passer de til alle slags blomster og farver.

Vores store krukker kommer i mange forskellige former, størrelser og farver. Vælg for eksempel mellem grønne, naturfarvede eller brune krukker.

Vi forhandler også små terracotta-krukker engros

Vi forhandler naturligvis også de små terracotta-potter engros til virksomheder. De er ligeledes hånddrejede og frostsikre, og så er de helt unikke.

Kontakt os for katalog- eller prisforespørgsel

Du er velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, såfremt du har en prisforespørgsel, eller du ønsker at få tilsendt vores katalog med udvalget af vores frostsikre krukker. Vi forhandler også terracotta-potter.

Følg os på sociale medier

På Instagram og LinkedIn kan du bl.a. læse vores seneste nyheder, følge med i vores projekter og få spændende indblik i vores hverdag.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

W.E.T. BY POT OLÉ ApS

Strandmøllevej 154, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

CVR: 32466052

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 40 17 33 58

E-mail: pot-ole@hansen.mail.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Alle dage: 08.00 - 18.00

Mails besvares alle dage.