Interesseret i vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig her

Små terracotta-potter i højeste kvalitet

Engrossalg af den populære blomsterpotte

​Hos W.E.T. By Pot Olé tilbyder vi engrossalg af de populære små håndlavet terracotta-potter, som passer til ethvert behov. Vi leverer vores potter til blomsterbutikker, planteskoler, havecentre og andre lignende virksomheder i hele Skandinavien. Derudover tilbyder vi også engrossalg til virksomheder i resten af Europa. 

Vi er førende inden for antikke og unikke terracotta-potter

Vi er førende inden for salg af antikke og unikke terracotta-potter. De er alle sammen frostsikre og håndlavede for at sikre det ønskede naturlige, rustikke og romantiske look, der gør lige netop disse potter eftertragtede i det meste af verden.

Vi fører et bredt sortiment i forskellige størrelser og former

Vi har et bredt sortiment af de populære og smukke små terracotta-potter. De er alle sammen frostsikre, og de kan således både bruges indendørs såvel som udendørs.

Vores sortiment dækker potter i mange forskellige små størrelser og former, så du kan vælge lige netop den eller de størrelser og former, der matcher dine behov. 

Vi forhandler også store terracotta-potter for ethvert behov

Vi forhandler ikke kun de små terracotta-potter, men også store terracotta-krukker til en god pris. De store vietnamesiske og franskinspirerede krukker er ligeledes både frostsikre og håndlavede, og de er en stor del af vores virksomhed.

Dem kan du finde yderligere information om ved at klikke her.

Kontakt os for fremsendelse af katalog og priser

Ønsker du at få fremsendt et katalog med den fulde oversigt over vores sortiment af små terracotta-potter samt vores priser, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Vi forhandler også terracotta-krukker. 

Følg os på sociale medier

På Instagram og LinkedIn kan du bl.a. læse vores seneste nyheder, følge med i vores projekter og få spændende indblik i vores hverdag.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

W.E.T. BY POT OLÉ ApS

Strandmøllevej 154, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

CVR: 32466052

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 40 17 33 58

E-mail: pot-ole@hansen.mail.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Alle dage: 08.00 - 18.00

Mails besvares alle dage.