Vandingsbakker til transport og udstilling i din butik.

Hos W.E.T. BY POT OLÉ ApS i Holbæk forhandler vi et stort udvalg af vandingsbakker i blandet andet Danmark, Sverige og Tyskland.

​Vores vandingsbakker er et patenteret succesprodukt, som blandt andet benyttes til CC-containere mm. 

Se katalog her 

Vandingsbakker i varmgalvaniseret zink.

​Vi har fire koncepter med plantebakker og vandingsbakker. Der er tale om plantekasser, som fungerer som en selvvandingskasse, og den kan være stor eller lille samt af træ, plastik eller varmgalvaniseret zink. 


​Desuden kan den være rund eller firkantet. Plantekassen kan også benyttes som display til udstillinger.

Koncepterne W.E.T vandingsbakker består af:

  • W.E.T.-bakker i fire størrelser og med tilbehør til CC-containere såsom "top cover" samt hjul og blokader/kapsler, der bremser og skjuler hjulene.
  • W.E.T.-bakker i fire størrelser til eksponering på europaller samt ½- og ¼-paller, og som har pallesvøb i samme varmgalvaniseret metal. Her kan du bygge dine displayløsninger som Legoklodser.
  • W.E.T.-karusseller (turning display) er vores eget populære display til især miniplanter, men også til almindelige og store planter, da hylderne kan justeres i højden. Der kan være mange planter på under ½ m2.
  • W.E.T.-frøbakker er til de mere "professionelle" hobbygartnere, og det kan være lige fra vindueskarme til borde i drivhuset.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på plantebakker

​Du kan kontakte os på telefon 59 44 59 99 / mobil 40 17 33 58 eller på pot-ole@hansen.mail.dk for at få et tilbud på plantebakker og vandingsbakker.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller en forespørgsel?
​Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

watering • easy • trays

W.E.T. BY POT OLÉ ApS
​Strandmøllevej 154
​4300 Holbæk