Blomsterborde af træ, jern og metal til udendørs brug

Hos W.E.T. BY POT OLÉ ApS i Holbæk forhandler vi blomsterborde af jern, træ og metal, som vi blandt andet sælger til virksomheder og butikker på Sjælland og på Fyn samt i Jylland. Vores blomsterborde kan også benyttes udendørs.

Stort udvalg af blomsterborde med eller uden hjul

​​Vi har et stort udvalg af blomsterborde, som kan benyttes udendørs og indendørs, og de kan leveres i en lang række forskellige materialer.

Du kan benytte et blomsterbord som display på en udstilling, i en butik og mange andre steder. Desuden kan det benyttes til at flytte rundt med blomsterne.

Blomsterbordene kan leveres med eller uden hjul, og vi tilbyder en lang række udstyr såsom hylder (shelf), bakker (tray) og tag (top cover). Et blomsterbord kan leveres i træ, jern eller metal såsom varmgalvaniseret zink.

Derudover har vi fire koncepter med plantebakker og vandingsbakker. Disse kan kombineres med vores blomsterborde. Det gælder især vores W.E.T.-bakker, som vi har i fire størrelser.

​Vi fører også W.E.T.-karusseller, der er et populært plantedisplay, samt W.E.T.-frøbakker.

Kontakt os for at få et tilbud på vores borde

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores blomsterborde, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en særlig løsning til jer.

Du kan ringe til os på telefon 59 44 59 99 / mobil 40 17 33 58. Du kan også skrive til os på pot-ole@hansen.mail.dk. Herefter kan vi aftale nærmere.​

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller en forespørgsel?
​Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

watering • easy • trays

W.E.T. BY POT OLÉ ApS
​Strandmøllevej 154
​4300 Holbæk